Αναγνώριση Στρατού από ΙΚΑ

sintaksiouxoi

Όσοι ασφαλισµένοι του ΙΚΑ θεµελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωµα από 1/1/2011 µέχρι 31/12/2014, το ποσό εξαγοράς του αναγνωριζόµενου χρόνου στρατιωτικής υπηρεσίας καταβάλλεται µειωµένο κατά 30%. Όσοι ασφαλισμένοι (από διάφορα ταμεία) κατέβαλλαν ποσά στο ΙΚΑ για αναγνώριση στρατιωτικής θητείας, δικαιούνται επιστροφής.

Ενδιαφέρει πρώην υπαλλήλους ΟΤΕ, Τραπεζών κλπ

Ενημερωθείτε για τα δικαιώματα σας και την ομαδική αγωγή που πρόκειται να καταθέσουμε στο 210.64.58.880 καθημερινά από 10.00 μέχρι 20.30.

Για Έλληνες Ομογενείς – Law Services For Greeks

images

Για Έλληνες Ομογενείς

Αναλαμβάνουμε την ενημέρωση και συμβουλευτική καθοδήγηση των Ελλήνων Ομογενών ως προς την διαχείριση των εκκρεμών υποθέσεων τους στην Αθήνα, σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο με επιλεγμένους συνεργάτες. Γλώσσα επικοινωνίας μας είναι τα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

Ακόμη προσφέρουμε υπηρεσίες για την αντιμετώπιση νομικών ζητημάτων και θεμάτων της καθημερινότητας, με σκοπό την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των εντολέων μας.

Ενδεικτικά οι υπηρεσίες μας προς τους ομογενείς:

Διαχείριση ακινήτων

Ρύθμιση οικονομικών εκκρεμοτήτων

Ρυθμίσεις θεμάτων φορολογικού χαρακτήρα

Κληρονομικό Δίκαιο

Στρατιωτικές Υποθέσεις

Συνταξιοδοτικό Δίκαιο

Εκπροσώπηση σε κρατικές υπηρεσίες και οργανισμούς κλπ

Συνεργασία με συμβολαιογράφους, πολιτικούς μηχανικούς και οικονομικούς συμβούλους

Επικοινωνία:

Με εμαιλ siderisilias.gr@gmail.gr

Τηλεφωνικά: 0030.210.64.58.880 υπ. Χριστίνα Καρελιά

This is of interest for Greeks:

We undertake your informing and out of court counseling guidance on the management of your pending cases, in Athens, throughout Greece and Cyprus with selected partners.

Also, we can undertake your legal representation at all levels of justice throughout the territory. Services to address legal issues and issues of everyday life, to provide faster and better quality of service for our principals.

To name but a few of our services for the Expatriates :

Real Estate Management

Settlement of Economic and Tax Issues Outstanding

Inheritance Law

Military Cases

Pension Law

Representation at State Agencies and Organizations

Collaboration with notaries, civil Engineers and financial advisors

Contact by :

E – mail : siderisilias.gr@gmail.gr

Phone : 0030.210.64.58.880 (Christina Karelia)

Ενδιαφέρει Υπαλλήλους & Συνταξιούχους του ΟΤΕ

Ενδιαφέρει υπαλλήλους & συνταξιούχους / οικειοθελώς αποχωρήσαντες του ΟΤΕ (να μην έχουν περάσει 5 έτη από την συνταξιοδότηση τους / οικειοθελή αποχώρηση τους) : Το γραφείο μας πρόκειται να καταθέσει ομαδική αγωγή κατά του ΟΤΕ, σχετικά με την μη καταβολή από τον ΟΤΕ προς τους εργαζομένους και συνταξιούχους ποσού της διαφοράς που προκύπτει από τον μη ορθό και προσήκοντα υπολογισμό του οικογενειακού επιδόματος. Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν άμεσα για πληροφορίες, ώρες 9.00 με 21.00 στο σταθερό του γραφείου μας: 210.64.58.880.

Νοέμβριος 2014

Να τροποποιηθεί ο Νόμος Κατσέλη;

Γράφει ο Ηλίας Γ. Σιδέρης
Δικηγόρος Αθηνών

Από το e-reportaz.gr
Πρώτα ήταν η «βίβλος» των τραπεζών και της Τράπεζας της Ελλάδος για τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες και μετά ο καθημερινός βομβαρδισμός ειδήσεων περί πιθανής κατάργησης του νόμου για τους υπερχρεωμένους «νοικοκύρηδες». Προφανώς και οι τράπεζες δεν θα αφήσουν να διαχειρίζεται τα χιλιάδες επισφαλή δάνεια, ο κάθε ειρηνοδίκης (που μπορεί ακόμη και ο ίδιος να είναι υπερχρεωμένος), αλλά ψάχνουν τρόπο να πάρουν μέρος στην απονομή της δικαιοσύνης. Ευτυχώς, ο θεσμός της διαμεσολάβησης δεν ανθεί στη χώρα μας. Και πως θα μπορούσε άλλωστε. «Εδώ δεν εμπιστευόμαστε τη Δικαιοσύνη, θα εμπιστευτούμε τους διαμεσολαβητές;» σκέφτονται οι πιο καχύποπτοι.

Το θετικό στην όλη η ιστορία είναι ότι η μισή Ελλάδα έχει ήδη ενταχθεί στο νόμο, τουλάχιστον υπό την προσωρινή διαταγή κάποιου Ειρηνοδικείου και η άλλη μισή έχει αιτηθεί να μπει. Έτσι είναι δύσκολο και παράνομο (ποτέ δεν ξέρεις), όσοι ήδη έχουν ευεργετηθεί να τεθούν εκτός νόμου. Είναι ακραίο να καταργηθεί ο νόμος (αλλά επαναλαμβάνω: ποτέ δεν ξέρεις), αλλά το πιθανότερο είναι να τροποποιηθεί. Να τεθούν αυστηρά ή μάλλον αυστηρότερα κριτήρια και φυσικά οι τράπεζες να επιλέγουν ποιος θα ευεργετηθεί και ποιος όχι…

Το ιδανικότερο, και προς αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί η νομοθετική εξουσία, θα ήταν κάποια στιγμή ως χώρα να κοιτάξουμε όλους αυτούς που είναι έτοιμοι να βουλιάξουν και όχι αυτούς που έχουν βουλιάξει ήδη, αυτούς που πληρώνουν τις εισφορές τους με δυσκολία και όχι αυτούς που έχουν σταματήσει πρό πολλού να πληρώνουν.

Πρέπει, ο νόμος να τροποποιηθεί, προς το βέλτιστον. Να μπορούν να ενταχθούν και έμποροι και επιχειρηματίες. Και όσοι έχουν λάβει επιχειρηματικά δάνεια και πέσαν έξω. Η διατήρηση του ποσοστού ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα, πρέπει να διατηρηθεί στα ίδια υψηλά επίπεδα των περασμένων δεκαετιών.
Είναι το τελευταίο που μας έμεινε ως κοινωνία…